OP MAAT De juiste keuze begint met een juist advies! WonenCompleet geeft u graag een advies “op maat” en maakt u wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Desgewenst wordt uw product vakkundig gemeten en gemonteerd.

KWALITEIT Naast maatwerk staat bij ons ook kwaliteit hoog in het vaandel. Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Luxaflex® een garantie voor kwaliteit is. Bij Luxaflex® beschouwen we ook de veiligheid van onze klanten als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten is daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

TRENDY, ACTUEEL EN FUNCTIONEEL Onze collecties worden steeds aangepast aan de laatste interieurtrends. Daarbij bieden ze grote functionaliteit. Met raamdecoratie van Luxaflex® houdt u in de zomer de warmte buiten en is het in de winter behaaglijk in huis. Wilt u inspiratie op doen over kleuren, producten en materialen? Download dan onze product brochures.

VEILIG EN EENVOUDIG Opgroeiende kinderen hebben een groeiende nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals uw raambekleding ineens gevaren met zich kunnen meebrengen. Bij Luxaflex® beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor huizen met baby’s en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm (EN 13120 Aan de binnenzijde geplaatste raambekleding-prestatie-eisen inclusief veiligheid.).

OPLOSSINGEN Van koordloze alternatieven tot elektrische systemen – Luxaflex® biedt een keur aan innovatieve bedieningssystemen die zijn ontworpen met oog op veiligheid, bedieningsgemak en vormgeving. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en materialen die perfect in elke kamer en/of ruimte passen.

DOWNLOAD de brochures van Luxaflex; 

Silhouette Shades  -  Facette Shades  - Duette Shades - Plissé Shades  - Roman Shades  - Houten Jaloezieën  - Rolgordijnen  - Twist Rolgordijnen