Ook voor het verzorgen van eersteklas kitwerk bent u bij Wonen Compleet aan het goede adres. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en renoveren van kitwerk. Kwaliteit en duurzaamheid voor alle voegafdichtingen. We werken uitsluitend met top producten van Sika en Saba voor een duurzaam resultaat.

Bij voegafdichtingen zijn vele factoren van invloed voor een strakke uitstraling en het voorkomen van vocht problemen. Denk hierbij aan de doseringen van het kitwerk, materiaal keuze, onervarenheid en de weersinvloeden. Het in acht nemen van deze factoren en het uitbrengen van een technisch advies zorgt voor een kwalitatief hoogstaande Verkeerd aangebracht kitwerk of het gebruik van onjuist materiaal kan verstrekkende gevolgen hebben. De kit kan te veel gaan krimpen en rekken of onvoldoende hechting hebben met de hechtvlakken waardoor vocht de kans krijgt om zich te spreiden achter de oppervlakten met lekkage tot gevolg.

Voor het kitten van beglazing, buitengevels en vloer afdichtingen bent u bij ons op het goede adres. Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte of een technisch advies. Door het gebruik van de juiste en beste producten garanderen wij een hoogwaardige voegafdichting.