Glas is één van de materialen dat niet meer weg te denken is uit de maatschappij. Er bestaan vele verschillende soorten glas voor verschillende soorten doeleinden. Voor het herstellen van glasschade of het vervangen van het enkel glas door HR++ glas, bij Schildersbedrijf H&A Dedert bent u op het goede adres.

Voor glas advies, glas inmeten, glas plaatsen en het geheel afwerken met het juiste verfsysteem naar uw wensen. Voor vele glassoorten en samenstellingen zoals; Isolatieglas, HR++ glas, Dubbelglas, Enkel glas, Draadglas, Brandvertragend glas, Geluidisolerend glas, Zonwerend glas maar ook de gewenste glas in lood panelen voor een eigen en autentieke uitsraling

Voor het preventief voorkomen van houtrot en schade aan het glas bieden wij diversen preventieve maatregelen. Voor het vervangen van uw enkel glas, het herstellen van glasschade of het restaureren van uw glas in lood panelen, alles is mogelijk.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het vervangen van glaslatten, het plaatsen van neuslatten en het vervangen van dilitatievoegen, onze specialisten werken alleen met hoogwaardige producten om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen.