Schildersbedrijf H&A Dedert voor echt schilderwerk door echte schilders. H&A Dedert schilderwerken is gevestigd in Rotterdam en Barendrecht, maar de uitvoering van de werkzaamheden beperkt zich niet alleen tot in Rotterdam en Barendrecht. Ook in Rhoon, Poortugaal, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis, tot aan Heerjansdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Berkel en Rodenrijs, Hendrik ido Ambacht, Dordrecht, Breda, Delft, Den Haag en Rijswijk. Wij kunnen de schilderwerken uitvoeren in heel Zuid-Holland.

Erkend schildersbedrijf voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk door echte schilders. Wij zijn aangesloten bij diversen kwaliteitsorganisaties die erop toezien dat wij, als erkend schildersbedrijf, het schilderwerk, de schilders maar ook het schilder materiaal van goede kwaliteit is en dat alle uitgevoerde schilderwerkzaamheden met garantie en service worden uitgevoerd.

Schildersbedrijf H&A Dedert is een echt familie schildersbedrijf, waarbij het vak "Schilder" in het bloed zit. Met de nodige diploma's, certificaten en gewonnen awards zijn we vooruitstrevend naar top kwaliteit voor de klant. Tevens kunt u rekenen op scherpe prijzen voor zowel het schilderwerk als voor het stuukwerk, timmerwerk, sauswerk, behangwerk, glaswerk, vloeren en alle andere diensten die wij u aanbieden. Alle vakmannen zijn Nederlands sprekende vaklieden en voor elke dienst een specialist. Een echte schilder voor het schilderwerk, een stucadoor voor het stukwerk, een timmerman voor het timmerwerk, een glaszetter voor de beglazing en een styliste voor het stylen van uw woning of ruimte. Alle werkzaamheden onder één dak, zowel het schilderwerk, stucwerk als het behang- en timmerwerk. U kunt voor alles terecht bij SCHILDERSBEDRIJF H&A DEDERT voor meer dan alleen schilderwerk.