Sauswerk

Sauswerk

Sauswerk is het aanbrengen van een muurverf op het plafond of de wanden. Hierbij speelt de kwaliteit van het materiaal en de keuze voor kleur een cruciale rol. Met kleur kun je de ruimte warmer, ruimer maar ook doelgerichter maken. Denk hierbij aan een lichte kleur voor een ruimtelijk gevoel of juist primaire kleuren voor de fun factor, bijvoorbeeld in een kinderkamer. Het vakkundig aanbrengen van de muurverf wordt handmatig uitgevoerd met een roller of kan machinaal gespoten worden. In elke kleur en elke glansgraad.

Structuur plafond? U kent ze vast wel, die plafonds vol met strepen, vlekken en aanzetten. Ook hier geldt, voor een egaal en strak eindresultaat is de keuze voor het juiste materiaal in combinatie met de vaktechnische beheersing van de schilder cruciaal.

Ook voor het behandelen van buitengevels gebruiken we gespecialiseerde producten voor een duurzaam resultaat. Ispo gevels, stucwerk en steenachtige ondergronden, hiervoor zijn verschillende afwerking mogelijkheden voor om de gewenste uitstraling te verkrijgen.